El Patronat Català Pro Europa organitza, juntament amb l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, la XXIX edició del Curs sobre la Unió Europea. El curs compta amb la col·laboració de la Secretaria d'Estat per a la Unió Europea-Escola Diplomàtica del Ministeri d'Assumptes Exteriors i Cooperació, i de la Comissió Europea i del Parlament Europeu.

L'objectiu del curs és proporcionar una formació horitzontal sobre la Unió Europea, incidint en aquells temes clau que permetin entendre què és i què fa la UE, com s'organitza, com ens afecten les seves polítiques, quin paper té la Unió en l'escenari mundial i cap a on avança el procés d'integració europea.

El curs, impartit per destacats especialistes en temes comunitaris de Catalunya, l'administració espanyola i les institucions de la UE, combina els coneixements teòrics amb una visió pràctica i dinàmica de la realitat comunitària i inclou una visita a les institucions de la Unió Europea a la capital comunitària.

El curs té lloc de setembre a desembre i s’adreça a treballadors de les administracions públiques, titulats universitaris, estudiants de darrer curs d’una diplomatura o llicenciatura i a professionals amb experiència laboral equivalent.

La data límit per al període d’inscripció al XXIX Curs sobre la Unió Europea és el 22 de setembre de 2006.

Més informació a:

Tel: 93 567 26 18

 Fax: 93 567 26 28

 A/e: activitats@infoeuropa.org

Aquesta actuació s'emmarca dins les activitats de difusió i informació sobre la Unió Europea que desplega el Patronat Català Pro Europa com a punt d'enllaç d'Europe Direct-Xarxa d'informació de la Comissió Europa.

Més informació: Premsa i comunicació

                          Tel. 93 567 29 93

                          premsa@infoeuropa.org

 

 

1  

Fitxers adjunts

Curs UE

Curs UE
PDF | 113