-6 Beques d’Integració Europea, amb el patrocini de la Federació Catalana de Caixes d’Estalvis- 2 Beques Maria Rúbies d’Integració Europea, amb el patrocini de la Diputació de Lleida adreçades a joves llicenciats de les comarques lleidatanes- 2 Beques Carlemany d’Integració Europea, amb el patrocini de la Diputació de Girona, adreçades a joves llicenciats de les comarques gironines

En cada convocatòria, un jurat format per diverses personalitats del món acadèmic, institucional i de les entitats patrocinadores, ha decidit la resolució d’aquestes beques adreçades a persones llicenciades que vulguin realitzar estudis a nivell de postgrau o màster en dret comunitari, integració econòmica europea, estudis polítics europeus o integració europea en general, en centres universitaris especialitzats de qualsevol dels altres vint-i-quatre estats membres de la Unió Europea. Enguany s’han presentat 33 candidatures.

A data d’avui s’ha atorgat deu beques a llicenciats/des de les especialitats següents:

. 4 de Ciències jurídiques

. 2 de Periodisme

. 1 de Ciències polítiques i de l’Administració

. 1 de Filologia anglesa

. 1 de Direcció i Administració d’Empreses

. 1 de Ciències econòmiques

L’import individual de cada beca és de 17.800 euros bruts. La decisió dels diferents jurats s’ha fet pública en el web del Patronat Català Pro Europa.

En breu, es reunirà el jurat per a l’atorgament de les 2 beques Margarida de Prades d’Integració Europea, que compten amb el patrocini de la Diputació de Tarragona per a joves llicenciats de les comarques tarragonines.

Les beques d’Integració Europea del Patronat Català Pro Europa

Des de la instauració del programa de beques l’any 1983, cent vuitanta-quatre els joves llicenciats i llicenciades han realitzat aquests estudis especialitzats que tenen una durada d’un any acadèmic. Posteriorment, aquestes persones han accedit a diverses funcions i responsabilitats sobre temes europeus en despatxos professionals, empreses privades, entitats i administracions públiques, com també en les mateixes institucions de la Unió Europea.

Més informació: Premsa i comunicació

                 Tel.: 93 567 29 93

                    premsa@infoeuropa.org

             

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
DOC | 94