El proper dilluns 11 de desembre el Patronat Català Pro Europa presentarà la publicació 1986-2006: 20 anys de Catalunya a la Unió Europea. Aquest estudi ha estat coordinat per Francesc Morata, director de l'Institut Universitari d'Estudis Europeus (UAB).
L'acte comptarà amb la presència d'Anna Terrón, secretària general del Patronat Català Pro Europa i delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya davant la Unió Europea; Manel Camós, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona; Maite Calvo, responsable de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, i el coordinador de l'obra. Diversos autors de l'estudi també hi participaran.

Aquesta activitat culmina la campanya realitzada pel Patronat Català Pro Europa al llarg de 2006, amb motiu del vintè aniversari de l'adhesió d'Espanya a les Comunitats Europees.

L'acte, que tindrà lloc a l'Aula Europa (Passeig de Gràcia, 90, 1a planta, Barcelona), a les 19.00 hores., compta amb el suport de la Representació de la Comissió Europea i l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.

Al finalitzar la presentació es lliurarà un exemplar de l'estudi als assistents.


ACTE: presentació de l'estudi 1986-2006: 20 anys de Catalunya a la Unió Europea
DIA: 11 de desembre de 2006
HORA: 19.00 hores
LLOC: Aula Europa. Passeig de Gràcia, 90, 1r, Barcelona
PARTICIPANTS: Anna Terrón, secretària general del Patronat Català Pro Europa i delegada del Govern de la Generalitat davant la Unió Europea; Manel Camós, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona; Maite Calvo, responsable de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, i Francesc Morata, director de l'Institut Universitari d'Estudis Europeus

1  

Fitxers adjunts

convocatòria

convocatòria
PDF | 395