Ja està oberta la cinquena convocatòria d'ajut de treball que concedeix l'oficina del Patronat Català Pro Europa a Girona, amb el patrocini de la Diputació de Girona, per a la realització de treballs i estudis que analitzin la repercussió de les actuacions de la Unió Europea en les polítiques públiques locals.
L'objectiu d'aquest ajut és fomentar l'estudi en l'àmbit de les polítiques relacionades amb la Unió Europea que porten a terme les corporacions i entitats locals catalanes.
Poden optar a aquest ajut qualsevol persona amb nacionalitat d'un dels estats membres de la UE, dels estats candidats a l'adhesió o dels estats de l'Espai Econòmic Europeu i d'Andorra, amb residència a Catalunya.
L'ajut té una dotació bruta de 8.000 euros, a títol individual o bé en equip.

Termini presentació de candidatures

La data límit de recepció de candidatures és el 15 de novembre de 2006.

La resolució del jurat serà abans del 31 de desembre d’enguany.

Aquesta convocatòria s’emmarca dins el pla d’actuacions en favor de la recerca de la UE que desenvolupa el Patronat Català Pro Europa.

Quarta convocatòria

En  la darrera convocatòria, l’any 2005, per decisió unànime del Jurat, constituït per representants de la Diputació de Girona i el Patronat Català Pro Europa, a més a més d’experts de les Universitats de Girona i Barcelona i d’altres institucions privades, es va guardonar el projecte:El multiculturalisme en les polítiques esportives: anàlisi de l'adequació de les polítiques locals a Catalunya a les actuacions promogudes per la Unió Europea, presentat per Chriss Kennett.

 
  Cuadro de texto: Bases del concurs i més informació:
 
 Patronat Català Pro Europa
 Oficina de Girona
 Gran Via de Jaume I, 46, 5è 1a; 17001 Girona
 Tel. 972 222 092 - Fax 972 221 120
 pcpe.girona@infoeuropa.org
 http://www.infoeuropa.org


1  

Fitxers adjunts

PROGRAMA

PROGRAMA
PDF | 165