El Patronat Català Pro Europa i l'Associació de Periodistes Europeus de Catalunya han decidit atorgar la primera edició del premi Reconeixement a la Trajectòria Europeista al periodista Jaime Arias, pel seu esforç i dedicació per contribuir a difondre la necessitat del projecte de construcció de la Unió Europea al llarg de la seva tasca professional.

El guardó de Reconeixement a la Trajectòria Europeista es lliurarà el 21 de juny, a Barcelona, a les 19 hores, a l'Aula Europa, seu de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.
L'acte comptarà amb la participació de les personalitats següents:

-Anna Terrón, secretària general del Patronat Català Pro Europa i delegada del Govern a Brussel·les
-Manel Camós, director de la Representació a Barcelona de la Comissió Europea
-Maite Calvo, cap de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona
-Isidre Ambrós, president de l'Associació de Periodistes Europeus de Catalunya


Aquest acte compta amb la col·laboració de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.

Aquest guardó, decidit per unanimitat, s'ha creat amb l'objectiu de rendir homenatge a la trajectòria europeista d'una persona del món periodístic que hagi destacat per apropar al lector, l'oient o telespectador la informació europea.

El guardonat Jaime Arias Zimerman (Barcelona, 1922) és, actualment, conseller de direcció del diari La Vanguardia i columnista d'aquest en el que hi treballa des de fa més de quaranta anys escrivint les seves cròniques i mitjà on ha ocupat diferents llocs de responsabilitat. Va iniciar la seva carrera professional l'any 1939 com a col·laborador de l'agència Mencheta. Va ser redactor i després secretari de redacció d'El Noticiero Universal (1941-1952). També va col·laborar a la revista Destino (1951) i al diari ABC (1953), corresponsal del diari Informaciones, cap de Relacions Públiques de Paramount Films i va dirigir el Diario femenino (1968-1969).

Cal confirmar l'assistència a: premsa@infoeuropa.org


Més informació: Premsa i comunicació
Tel. 93 567 29 93
premsa@infoeuropa.org




1  

Fitxers adjunts

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

CONVOCATÒRIA DE PREMSA
PDF | 276