El Consell Català de l'Esport destinarà 404.600 euros a ajudar 25 clubs catalans d'atletisme i la Federació Catalana en la compra de material esportiu per a les instal·lacions atlètiques, tal com han explicat avui el secretari general de l'Esport, Manuel Ibern, i el president de l'organisme, Romà Cuyàs.

L’objectiu d’aquesta inversió, inclosa en el Pla de la Xarxa de Tecnificació Esportiva de Catalunya, és millorar les condicions d'entrenament dels atletes per tal que puguin preparar de la millor manera les competicions en què participen.

Aquests ajuts s’han de sumar a la partida de quatre milions d’euros, prevista en el mateix Pla de Tecnificació, que el Govern català ha destinat a la construcció de la futura pista coberta de Sabadell, les obres de la qual van iniciar-se el mes passat.

En els últims tres anys, el Consell Català de l'Esport ha incrementat en un 65 per cent els ajuts que atorga a la Federació Catalana d'Atletisme, la qual cosa ha permès engegar nous projectes com l'Escola Catalana d'Iniciació a l'Atletisme o el Programa Europeu 2010 per a la preparació dels atletes de cara al Campionat d’Europa que se celebrarà a Barcelona d’aquí a quatre anys.

1  

Fitxers adjunts

Clubs que reben els ajuts

Clubs que reben els ajuts
XLS | 43