Una delegació de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament encapçalada pel seu director, Àlex Masllorens, ha iniciat avui un viatge de deu dies a l'Equador, Nicaragua i Guatemala amb l'objectiu de signar nous convenis de col·laboració, visitar projectes als quals la Cooperació Catalana dóna suport i establir contactes amb nous actors de la cooperació.

A l’Equador (del 9 al 12 d’octubre), l’Agència Catalana de Cooperació signarà convenis de col·laboració per a l’enfortiment del sistema d’educació bilingüe del país i del sistema d’organització de la dona, i també per millorar el desenvolupament local.

A Nicaragua (del 13 al 15 d’octubre), s’hi signaran diversos convenis de col·laboració: amb la Cort Suprema de Justícia de Nicaragua, amb el Ministeri de Salut de Nicaragua i amb l’Associació de Municipalitats per la gestió de la Laguna de Apoyo. Durant l’estada, també es visitarà l’hospital Fernando Vélez Páiz, de Managua.

A Guatemala (del 15 al 18 d’octubre), es faran actes de signatura amb el Ministeri de Salut Pública de la República de Guatemala i amb la Procuraduria de Justícia i el PNUD, el Programa de Nacions Unides per al desenvolupament.

Durant l’estada, també hi ha prevista la visita a les actuacions l’entitat Barcelona SIDA 2002 du a terme a Escuintla.

* En dossier de premsa adjunt, trobareu informació detallada dels convenis que se signaran i dels projectes que es visitaran durant el viatge.

** Si voleu més informació o posar-vos en contacte amb la delegació, podeu trucar directament a Eva Vicens (premsa) que també viatja als tres països (tel. +34 629 358 581) o bé a l’àrea de premsa de l’ACCD, al 93 567 64 37 (Dani Vilaró).

1  

Fitxers adjunts

Dossier de premsa viatge ACCD a Amèrica Central i del Sud (9 a 18 octubre 2006)

Dossier de premsa viatge ACCD a Amèrica Central i del Sud (9 a 18 octubre 2006)
PDF | 243