El Patronat Català Pro Europa i l'Associació de Periodistes Europeus de Catalunya organitzen un esmorzar de treball per a periodistes amb Pierre Giacometti, director general d'Ipsos Opinió (França), el divendres 18 de maig, a les 11 hores, al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10, principal, Barcelona).
L'objectiu d'aquesta sessió de treball és que Pierre Giacometti valori el resultat de les eleccions presidencials franceses, la seva repercussió davant dels reptes que ha d'afrontar la Unió Europea i comenti la situació de les properes eleccions legislatives franceses que tindran lloc el 10 i el 17 de juny.

La trobada estarà presidida per Xavier Batalla, president del Centre Internacional de Premsa de Barcelona i Isidre Ambrós, president de l'Associació de Periodistes Europeus de Catalunya.

Pierre Giacometti és director general de l'empresa francesa de sondejos Ipsos Opinió i està considerat com un dels més prestigiosos analistes i comentaristes polítics.


ACTE:Esmorzar de treball amb Pierre Giacometti, director general d'Ipsos Opinió
(França)

DIA: Divendres, 18 de maig de 2007

HORA: 11 hores

LLOC:Col·legi de Periodistes de Catalunya
Rambla de Catalunya, 10, principal, Barcelona

PARTICIPANTS: Pierre Giacometti, director general d'Ipsos Opinió (França); Xavier Batalla, president del Centre Internacional de Premsa de Barcelona; Isidre Ambrós, president de l'Associació de Periodistes Europeus de Catalunya


Aquesta actuació s'emmarca dins de les activitats de difusió i informació sobre la UE que desplega el Patronat com a punt d'enllaç d'Europe Direct-Xarxa d'informació de la Comissió Europea.

Important: És imprescindible confirmar la vostra assistència al telèfon 93 567 29 93, o al correu electrònic premsa@infoeuropa.org

Atenció: El Patronat Català Pro Europa, la Secretaria per a la UE i l'Associació de Periodistes Europeus de Catalunya no subscriuen necessàriament les opinions manifestades per la persona convidada al llarg de l'esmorzar de treball

Més informació: Premsa i comunicació
Tel.: 93 567 29 93
premsa@infoeuropa.org


1  

Fitxers adjunts

Convocatòria

Convocatòria
PDF | 129