15-3-07

El president de la Generalitat participarà en la Sessió Solemne del Comitè de les Regions amb motiu dels 50 anys del Tractat de Roma


El president de la Generalitat, José Montilla, participarà divendres de la setmana que ve, dia 23 de març, a la Sessió Oficial Solemne del Comitè de les Regions, amb motiu del 50è aniversari de la signatura del Tractat de Roma, que tindrà lloc a la capital italiana.

La Sessió tindrà lloc a l'auditori Conciliazione de Roma a partir de les 10 del matí i està previst que el president intervingui en la taula rodona "L'Europa de demà. La contribució dels ens locals i regionals", prevista per a les 12 del migdia.

La Sessió oficial es tancarà amb una Declaració de les ciutats i regions que incideix en els èxits dels 50 anys d'existència de la UE i en els seus valors fonamentals, que presentarà el president del Comitè de les Regions, Michel Delebarre.

Està prevista l'assistència d'uns 600 representants de governs nacionals, regionals i locals.


Nota: Els periodistes que hi vulguin assistir s'han d'acreditar omplint el formulari adjunt i enviant-lo a: arlette.lauwereins@cor.europa.eu o al fax +32 2282 20 85.

1  

Fitxers adjunts

Formulari

Formulari
DOC | 50