·        La Comissió de Govern d’Economia ha acceptat la cessió d'un terreny de 2.122 m2 de superfície situat al passeig del Ferrocarril, números 250-256 del terme municipal de Castelldefels, ofert per l'ajuntament del municipi esmentat, per ser destinat a la Comissaria de la Policia de la Generalitat – Mossos d' Esquadra. 
 
L'Ajuntament de Castelldefels, com a propietari d'un terreny situat al passeig del Ferrocarril, números 250-256, ha ofert a la Generalitat de Catalunya la cessió gratuïta de domini de 2.122 m2 del mateix municipi, amb la finalitat construir i ubicar-hi una Comissaria de la Policia de la Generalitat de Catalunya – Mossos d'Esquadra.
 
Donada la seva ubicació i característiques, aquest solar resulta idoni per a la construcció d'una Comissaria dels Mossos d'Esquadra. Per aquest motiu la Comissió de Govern d’Economia n'ha acceptat avui la cessió gratuïta.
 
El programa de renovació d'edificis pel Cos dels Mossos d'Esquadra és una de les eines bàsiques del Govern per contribuir al desplegament d'aquest cos de seguretat i a l'assumpció de competències plenes de la Generalitat en matèria de seguretat ciutadana.
 
Així mateix, amb la finalitat de concentrar els esforços de la Generalitat en l'estricta prestació del servei públic de la seguretat ciutadana, es decideix incorporar la iniciativa privada en la construcció i explotació de les infraestructures que hauran de servir de base física per a la prestació del servei, de tal manera que siguin els agents econòmics especialitzats els que assumeixin aquestes tasques i, al mateix temps, s'alliberin recursos públics per fer front a altres necessitats generals.
 
La comissaria de Castelldefels entrarà en servei l'1 de novembre de 2007, i es preveu que hi hagi una dotació de 50 a 55 efectius.