Els blocs 15, 17, 18, 20 i 22 del barri de Sant Roc de Badalona seran enderrocats i en el seu lloc se’n construiran altres de nous. Aquesta actuació forma part de la quarta fase de remodelació del barri que, a través del Pla Especial de Reforma Interior (PERI), substitueix habitatges en condicions de baixa habitabilitat i obsolescència constructiva.
 
Per tal de portar a terme aquesta actuació, la Comissió de Govern de Política Territorial ha acordat declarar l’ocupació urgent de béns i els drets afectats per l'execució del PERI de Sant Roc, corresponent a aquests immobles. D’aquesta manera, el Govern podrà finalitzar la construcció de tres blocs que s’estan executant en dues etapes, la primera de les quals està actualment en obres. Aquesta actuació suposarà la construcció de 209 habitatges.
 
Les obres corresponents a la segona etapa estan previstes que comencin durant l’octubre de 2006, una vegada fets els enderrocs, i finalitzin durant l’any 2008. La inversió prevista per la totalitat d’aquest projecte és de 14.800.000 euros.
 
Els futurs habitatges tindran uns 70 m2, tres dormitoris, sala d'estar-menjador, cuina, bany, traster i una petita terrassa amb estenedor. D’altra banda, també està previst d'ubicar-hi locals per satisfer el petit comerç de barri i places d'aparcament en soterrani.
 
Fins ara, la Generalitat ha construït cinc promocions amb un total de 424 habitatges i, a més dels 209 nous habitatges esmentats, també té en obres una promoció de 24 habitatges i en fase de contractació una altra de 64 habitatges. En total, quan estigui conclosa la remodelació del barri de Sant Roc a Badalona, el Govern haurà construït 896 nous habitatges de protecció social.