La futura comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sitges prevista de cara al desplegament de la policia de la Generalitat a la comarca del Garraf estarà ubicada a la confluència entre el carrer 1 i el carrer 4 del sector Plans d’Aiguadolç, al terme municipal de la localitat. El Govern ha acceptat avui la cessió gratuïta dels terrenys on s’ubicarà el nou equipament, de 2.232 metres quadrats de superfície, on ja s’han iniciat els primers treballs de construcció.
La cessió gratuïta de domini d’aquest terreny ha estat possible perquè, atesa la seva ubicació i característiques, resulta idoni per construir-hi la comissaria necessària pel desplegament de la policia a la comarca, prevista per l'1 de novembre d’aquest any, que es farà simultàniament al Garraf, a l’Alt Penedès, Baix Penedès i la resta del Baix Llobregat.
Els efectius policials a la zona es repartiran en cinc comissaries: les centrals de les tres àrees bàsiques que se situaran a Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès i el Vendrell i les dues comissaries de districte ubicades a Sitges i a Sant Sadurní d’Anoia.
Aquesta nova comissaria, projectada pels arquitectes Ignasi Arbeloa i Calderon Folch, té un pressupost de 3.397.081 euros i es preveu que estarà acabada el proper mes de novembre.
La nova comissaria de districte de Sitges tindrà una superfície edificada de 1.716 metres quadrats, amb un soterrani, planta baixa i planta primera, i un aparcament amb una capacitat per a 12 vehicles.