Delegació a Barcelona

Acord de Govern: El Govern destina més de 33 milions a ampliacions, reformes i noves construccions escolars

query_builder   13 juny 2006 18:45

event_note Nota de premsa

Acord de Govern: El Govern destina més de 33 milions a ampliacions, reformes i noves construccions escolars

La Comissió de Govern d’Economia ha acordat avui encarregar a Gestió d’Infraestructures, SA, l’execució de diferents actuacions en centres educatius de la xarxa pública, per un import total de 28.036.000 euros. Són en concret deu actuacions que inclouen reformes, ampliacions i noves construccions, en la línia de millora de les instal·lacions educatives que està portant a terme el Govern, traduïdes en una inversió de més de 816 milions d’euros en els darrers dos anys.
 
Entre aquestes actuacions cal remarcar la construcció del CEIP La Roureda, a Tordera (Maresme), on s’efectuarà una inversió de 3.950.000 euros. En aquest nou centre hi haurà dues línies d’infantil i primària. També destaquen pel seu import les obres de substitució de l’edifici del CEIP Sant Pau de Sant Pol de Mar (Maresme), amb una despesa de 4.900.000 euros; l’adequació de l’IES La Romànica, a Barberà del Vallès (Vallès Occidental), amb el mateix cost, i l’adequació del CEIP Rius i Taulet de Barcelona, per 3.700.000 euros.
 
Entre les ampliacions, destaca l’IES Viladecavalls (Vallès Occidental) que s’amplia fins a quatre línies d’educació secundària i tres de batxillerat (2.500.000 euros). L’import de l’ampliació al CEIP El Temple de Tortosa (Baix Ebre) serà de 2.436.000 euros, mentre que al CEIP Torres Jonama de Mont-ras (Baix Empordà) es durà a terme un actuació de reforma i ampliació a una línia d’infantil i primària, amb una inversió de 1.950.000 euros.
 
El CEIP Alzina Reclamadora, de Fontcoberta (Pla de l’Estany), s’amplia fins a una línia d’educació infantil i primària per import de 1.300.000 euros, i al CEIP Cabra del Camp (Alt Camp) s’executarà una ampliació fins a quatre unitats d’infantil i primària amb 1.200.000 euros. Per últim, l’ampliació del gimnàs i vestidors del CEIP Pau Claris, a la Seu d’Urgell (Alt Urgell), costarà 1.200.000 euros.
 
S’accepten els solars per dos nous CEIP a Piera i Sant Pere de Vilamajor
 
A més de les actuacions esmentades, el Govern ha acceptat la cessió de dos terrenys a les localitats de Piera (Anoia) i Sant Pere de Vilamajor (Vallès Oriental), on es construiran dos nous CEIP per un import total de 5.310.000 euros. Està previst que ambdós centres entrin en funcionament en el curs 2006-2007.
 
En concret, a Piera el solar té 7.089 m2 i estarà destinat a la construcció de l’edifici que substituirà l’anterior per un de dues línies d’educació infantil i primària al CEIP Les Flandes. Aquesta actuació tindrà un cost de 3.850.000 euros.
 
A Sant Pere de Vilamajor, el Govern ha acceptat un solar de 8.121,21 m2 destinat a la construcció d’un nou centre d’educació infantil i primària, el CEIP Nou de Sant Pere de Vilamajor. Aquest nou equipament tindrà una primera fase d’educació infantil de dues línies. L’import de l’actuació és de 1.460.000 euros.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia