Delegació a Barcelona

Acord de Govern: Constitució d'un dret de superfície a favor de la Fundació Privada Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya per ser destinat a activitats docents

query_builder   21 febrer 2006 18:55

event_note Nota de premsa

Acord de Govern: Constitució d'un dret de superfície a favor de la Fundació Privada Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya per ser destinat a activitats docents

El Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC), ubicat a Barcelona, va iniciar la seva activitat l'any 2001, amb l'objectiu d'esdevenir un centre de recerca avançada en tecnologies de comunicacions. El CTTC és una organització privada sense ànim de lucre, amb suport de la Generalitat de Catalunya, així com de col·laboracions de recerca i desenvolupament amb el món industrial, estant la seva activitat concentrada en tecnologies relacionades amb el nivell físic dels sistemes de comunicació.
 
Donat l’important paper de les universitats en l’àmbit de la R+D a Catalunya, el Patronat del CTTC està constituït per les dues universitats tècniques més importants de Catalunya, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i la Universitat Ramon Llull (URL), que tenen una àmplia i provada experiència en formar enginyers en el camp de les telecomunicacions, així com pel Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació (DURSI) de la Generalitat de Catalunya. A més, el CTTC té dos òrgans de consell, el Consell Científic i el Consell Econòmic.
 
Les activitats principals del CTTC consisteixen en projectes de R+D a llarg termini. A part de les excel·lents instal·lacions i infraestructura amb què compta el centre, el CTTC també proporciona oportunitats de recerca en col·laboració amb d’altres instituts de recerca i universitats.
 
En concret, amb l'acord d'avui el Govern ha acordat cedir a aquesta Fundació la parcel·la 4.1.c, propietat de la Generalitat de Catalunya, de 1.266,69 m2 d'extensió, ubicada al recinte universitari del terme municipal de Castelldefels, amb destinació a la construcció d'un edifici de 3.666 m2 de sostre distribuïts en planta baixa, dos plantes pis, i planta sota coberta i amb una ocupació de terreny de 1.209,69 m2, ja que en aquests terrenys s'està construint el nou edifici del CTTC, al Parc Tecnològic de la Mediterrània de Castelldefels.
 
 
·        La Comissió de Govern d’Economia ha autoritzat la constitució gratuïta d'un dret real de superfície, a favor de la Fundació Privada Institut de Ciències Fotòniques, per ser destinat a activitats de suport i complements de l'activitat docent.
 
L' Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) és una fundació creada l'any 2002 per la Generalitat i per la Universitat Politècnica de Catalunya, amb la missió de realitzar activitats de recerca i formació de base àmplia, tant bàsica com aplicada, en les diferents branques de les Ciències i Tecnologies Òptiques, al més alt nivell internacional.
 
En concret, el Govern ha acordat avui cedir a l'ICFO la parcel·la 4.2.c, propietat de la Generalitat de Catalunya, de 1.425,52 m2 d'extensió, ubicada al recinte universitari del terme municipal de Castelldefels, amb destinació a la construcció d'un edifici de 3.527,60 m2 de sostre distribuïts en planta baixa, dos plantes pis, i planta sota coberta i amb una ocupació de terreny de 1.249 m2 per ser destinat a activitats de suport i complements de l'activitat docent.
 
 
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia