.El consultori de Castellví, al Baix Llobregat, es construirà al mateix edifici de centre de dia per a la gent gran del municipi

.El nou consultori d'Aitona, al Segrià, estarà acabat a la tardor del 2009

El Govern ha aprovat avui destinar més de 500.000 euros per al finançament de les obres de construcció de dos nous consultoris locals, el consultori de Castellví de Rosanes, al Baix Llobregat, i el nou consultori d’Aitona, al Segrià.
 
Consultori local de Castellví de Rosanes
 
El creixement de la població de Castellví de Rosanes durant els darrers anys han fet petit l’actual consultori de la població, que actualment es troba ubicat en els baixos de les dependències municipals de la Casa de la Vila.
 
El nou consultori que es construirà estarà ubicat a la planta baixa d’un edifici plurifuncional on també hi haurà el centre de dia per a la gent gran de Castellví de Rosanes.
 
Les obres s’iniciaran el proper mes de maig i el termini d’execució previst és d’11 mesos. El nou centre tindrà una superfície de 135, 57 m2 i el Departament de Salut destinarà un import de 306.559 euros a finançar les obres del consultori.
 
Consultori local d’Aitona
 
El Departament de Salut, el Servei Català de la Salut i l’Ajuntament d’Aitona han acordat la construcció del consultori mèdic de la localitat, que permetrà incrementar la qualitat de l’assistència sanitària al municipi. La finalització de l’obra està prevista abans de l’octubre del 2009.
 
El conveni de col·laboració estableix que el Departament de Salut i el CatSalut financen les obres de construcció amb 200.000 euros. L’import total de l’obra ascendeix a 339.294 euros. L’Ajuntament d’Aitona s’encarrega de portar a terme les obres de construcció del consultori local que estarà ubicat als terrenys municipals situats a l’avinguda 27 de gener. Les obres tindran un termini màxim de 10 mesos.