Ales 12.00 hores
Palau de Fires i Congressos de Reus. Av. de Sant Jordi, s/n
Visita a la primera trobada "Ven y verás" dedicada a la salut visual i auditiva per a persones amb necessitats especials

A les 13.30 hores
Palau Firal i de Congressos. C/ de l'arquitecte Rovira, 2
Acte institucional en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental i de celebració del 10è aniversari de Fecafamm
Acompanyada de la directora dels Serveis Territorials de Benestar i Família, Carme Esteban, la consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, visitarà demà, a les 12.00 hores, la primera trobada "Ven y verás" que organitza l'associació Abre sus Ojos amb la cololaboració de l'Ajuntament de Reus. Aquesta trobada, que està dedicada a la salut visual i auditiva per a les persones amb necessitats intelolectuals especials, tindrà lloc a la capital del Baix Camp els dies 20, 21 i 22 d'octubre.

Després, a les 13.30 hores, a Tarragona, la consellera Carme Figueras participarà en l'acte de cloenda de la jornada de celebració del Dia Mundial de la Salut Mental i del 10è aniversari de la Federació Catalana d'Associacions de Familiars de Malalts Mentals (Fecafamm). L'acompanyarà el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Josep Maria Sabaté. En aquest acte hi intervindran: el president de Fecafamm, Xavier Trabado; el president de la Diputació de Tarragona, Joan Aregio; la consellera de Benestar i Família, Carme Figueras; la consellera de Salut, Marina Geli; l'alcalde de Tarragona, Joan Miquel Nadal; i el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach.