Més d'un centenar de menors de centres de la DGAIA participan en el Ple de la Infància que té lloc per segona vegada al Parlament. L'acte estarà presidit pel President, Ernest Benach, i comptarà amb la participació de la Consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i representants dels Grups Parlamentaris
La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, acompanyada de la Secretària d'Infància i Adolescència, Imma Pérez, la Secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, i del Director d'Atenció a la Infància i Adolescència, Xavier Soley, assistirà al Ple de la Infància que tindrà lloc al Parlament el proper divendres 23.

Més d'un centenar de menors de centres, cololaboradors i propis de la DGAIA, i els respectius educadors dels centres participaran en el Ple de la Infància que té lloc per segona vegada al Parlament.

En l'acte, que serà presidit pel President del Parlament, Ernest Benach, intervindran també la consellera Carme Capdevila i representants dels grups Parlamentaris. En la sessió, quatre nois dels centres de la Direcció General d'Atenció a la Infància, en nom de tots els menors dels centres, parlaran dels drets dels infants i a favor de la no discriminació.

Advertiment:
En virtut de la Llei 31/97 de Protecció del Menor, no es podran enregistrar imatges o fer fotografies que facin identificables els infants participants al Ple de la Infància; en tot cas, es podrà difondre la seva veu, sempre i quan es preservi la identitat (el seu nom i cognoms). Així mateix els mitjans escrits hauran de preservar la identitat dels menors.