Visitarà La Seu d'Urgell, La Pobla de Segur i Tremp, on mantindrà reunions amb els alcaldes i visitarà diversos equipaments socials
La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, farà demà dimecres 11 d'abril la primera visita oficial a l'Alt Pirineu. La consellera visitarà La Seu d'Urgell (Alt Urgell), la Pobla de Segur (Pallars Jussà) i Tremp (Pallars Jussà) acompanyada pel director dels serveis territorials del Departament a Lleida, Carles Vega.

A les 10:30h, la consellera arribarà a l'Ajuntament de La Seu d'Urgell, on serà rebuda per l'alcalde, Jordi Ausàs, i altres membres del Consistori amb els quals mantindrà una breu trobada. A les 11:15h, la consellera visitarà el Centre Ocupacional "Taller Claror" de l'Associació prominusvàlids de l'Alt Urgell.

Posteriorment, a les 12:00h, la consellera Capdevila visitarà els terrenys on s'ubicarà la futura Residència i Centre de Dia per a persones grans amb dependència. L'equipament tindrà 120 places residiencials i 30 diürnes i el Departament concertarà el 80% de les primeres i la totalitat de les segones. L'obra tindrà un pressupost aproximat de 6.500.000 € i el Departament finançarà el 45% del cost.

Després de la visita a La Seu, la consellera d'Acció Social i Ciutadania es desplaçarà a La Pobla de Segur. A les 13:30 la consellera serà rebuda a l'Ajuntament per l'alcalde, Lluís Bellera, i altres membres del Consistori amb els quals mantindrà una trobada.

Per la tarda, a les 16:15h, la consellera Capdevila arribarà a Tremp on després de signar al Llibre d'Honor de l'Ajuntament mantindrà una trobada amb l'alcalde, Joan Ubach, i altres membres del Consistori. A les 16:45, la consellera visitarà el Centre de Dia per a gent gran i, posteriorment, a les 17:10h, la Residència geriàtrica Sant Hospital de Tremp-Fundació Fiella.