La consellera d'Acció Social i Ciutadania farà el dimecres 17 de gener la primera visita oficial a Terres de l'Ebre. Durant la seva estada; acompanyarà la consellera el delegat del Govern de la Generalitat, Lluís Salvadó, i el director dels serveis territorials del Departament a Terres de l'Ebre, Ismael Piñas.Departament a Terres de l'Ebre, Ismael Piñas.
Te previst visitar l'Ajuntament d'Amposta i el Serveis Territorials del Departament,; també visitarà un centre per a persones amb discapcaitat, dues residencies per a Gent Gran (una a Mora d'Ebre i l'altre a Mora la Nova); també visitarà els ajuntaments de Tortosa, de Mora d'Ebre i de Mora la Nova
La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, farà el proper dimecres, 17 de gener, la primera visita oficial a Terres de l'Ebre. Durant la seva estada anirà acompanyada pel delegat del Govern de la Generalitat, Lluís Salvadó, i pel director dels serveis territorials del Departament a Terres de l'Ebre, Ismael Piñas.

A les 10:00h, la Consellera visitarà la seu de l'Ajuntament d'Amposta, on serà rebuda per l'alcalde, Joan M. Roig, acompanyat pel regidor de Serveis Socials.

A les 11:35h, després de visitar els serveis territorials del Departament i mantenir una reunió amb el personal, la consellera Capdevila anirà a la Residència Ibera i Centre l'Àngel per a discapacitats psíquics on farà un recorregut per les instalolacions i saludarà els residents i el personal laboral, i s'entrevistarà amb el director del centre i els membres de la Junta de Pares de la cooperativa "APASA" que gestiona el centre. La residència Ibera és un centre propi del Departament que ofereix 30 places residencials per persones disminuïdes psíquiques amb tallers específics i activitats de lleure.
En acabar, la Consellera atendrà els mitjans de comunicació.

Seguidament la consellera es traslladarà a Tortosa on, a les 13:00h, serà rebuda per l'alcalde, Joan Sabaté, acompanyat del regidor de Serveis Socials.

Per la tarda, a les 16:30h, la consellera Capdevila anirà a Mora d'Ebre, on serà rebuda per l'alcalde, Josep Solé, acompanyat del regidor de Serveis Socials.

Posteriorment, a les 17:00h, la Consellera visitarà la Residència de gent gran Natzaret de Móra d'Ebre on, acompanyada pel director del centre, farà un recorregut per les instalolacions i saludarà els residents i el personal laboral. Es tracta d'una residència pròpia del Departament amb 80 places d'atenció residencial i 10 places també per a gent gran.
Un cop acabada la visita, la Consellera atendrà els mitjans de comunicació.

La consellera Carme Capdevila acabarà la seva primera estada oficial a les Terres de l'Ebre visitant, a les 17:040h, Mora la Nova, on serà rebuda per l'Alcalde, Joan M. Sabanza, acompanyat de la regidora de Serveis Socials.

Seguidament, a les 18,05h, visitarà la residència de gent gran de Móra la Nova; es tracta d'una residència també de titularitat del Departament, que compta amb 30 places residencials i 20 places de centre de dia per a gent gran.