La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, ha inaugurat avui divendres 13 d'abril el Centre de dia per a gent gran de Badia del Vallès (Vallès Occidental). Entre d'altres, acompanyaran la consellera l'alcalde del municipi, José Luis Jimeno, i el president de Mutuam, l'entitat que gestiona el centre, Agustí Montal.

El Centre de dia de Badia ocupa una superfície de 385 metres quadrats i té una capacitat per a 30 usuaris. Les obres van començar el febrer de 2005 i el Departament d'Acció Social i Ciutadania ha invertit 573.247 euros en la seva construcció. L'equipament disposa d'una sala d'acolliment, mejador, sala de fisioteràpia, banys geriàtrics, magatzem, bugaderia, vestidor i l'espai reservat per a l'administració del centre.

Els centres de dia són serveis diurns i d'assistència a les activitats de la vida diària per a persones grans amb dependència, afavorint el manteniment i, si és possible, la recuperació de l'autonomia personal i social i, alhora, proporcionar suport a les famílies.