La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, inaugurarà demà dijous 14 de setembre les noves instal·lacions de la Fundació Finestrelles a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat). Acompanyaran la consellera l'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz; i el president de la Fundació Finestrelles, Dionís González.

La consellera Carme Figueras arribarà a les 17.00 hores a les noves instalolacions de la Fundació Finestrelles, una entitat privada que gestiona serveis de Llar-Residència i de Teràpia Ocupacional per a persones amb disminució psíquica. Després de saludar l'alcaldessa i el president de la Fundació, la consellera visitarà els dos equipaments i procedirà al descobriment de la placa commemorativa. Acabat l'acte (sobre les 18.00 hores) la consellera atendrà els mitjans de comunicació.

Aquest projecte és el més ambiciós i important de la Fundació Finestrelles. Gràcies a aquest nou equipament ubicat en uns terrenys cedits per l'Ajuntament d'Esplugues, la Llar-Residència permet albergar a un total de 24 residents, mentre que el Taller Ocupacional té capacitat per a 45 usuaris, que centren la seva activitat en l'artesania.

La cololaboració del Departament de Benestar i Família amb la Fundació Finestrelles es concreta en la concessió d'una subvenció de 576.787 euros, que ha permès finançar l'equipament, així com en la concertació de places de la Llar-Residència.