L'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) atorga aquests premis com a reconeixement a aquelles persones o entitats que treballen per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones grans
La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, presidirà demà dijous, 26 d'octubre, el sopar de lliurament dels IV Premis ACRA per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones grans que tindrà lloc al Palau de Pedralbes. A l'acte, que serà conduït pel periodista Xavier Graset, també hi assistirà el president d'ACRA, Vicenç Vicente, entre d'altres representants de l'entitat.

Enguany s'atorgaran tres premis: Premi a la innovació en l'atenció a les persones grans, Premi a la millora en l'atenció a les persones grans i el Premi a la millor aportació professional dins de l'atenció a les persones grans. Els premis que atorga ACRA tenen com a finalitat ser una plataforma de divulgació de la qualitat, la innovació i les aportacions professionals en el camp de l'atenció a les persones grans.