Drets Socials

La consellera Figueras informarà de la reunió amb Exteriors sobre la tramitació d'adopcions al Congo

query_builder   26 setembre 2006 18:20

event_note Nota de premsa

La consellera Figueras informarà de la reunió amb Exteriors sobre la tramitació d'adopcions al Congo

Prèviament, el Departament ja haurà informat les famílies implicades
La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, informarà demà dimecres, en roda de premsa, sobre la reunió mantinguda el passat divendres, 22 de setembre, amb representants del Ministeri d'Afers Exteriors pel que fa la tramitació d'expedients d'adopció a la República Democràtica del Congo i a la República del Congo. La Consellera estarà acompanyada pel Secretari de Famílies i d'Infància, Jaume Funes, i per la Directora de l'Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció, Glòria Langreo.

Prèviament, la Consellera Figueres haurà informat personalment les prop de 30 famílies que es troben en procés d'adopció amb aquest països africans, per tal que coneguin els acords amb el Ministeri.

La reunió amb Afers Exteriors va tenir lloc a instàncies del Departament, arran de les dificultats sorgides a set famílies adoptants en aquests dos països el passat mes d'agost. Benestar i Família vol evitar que noves famílies catalanes es trobin amb entrebancs durant el seu procés d'adopció a qualsevol dels dos països africans i garantir que, en els processos d'adopció, es respectin escrupolosament els drets dels infants.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia