Ales 12.00 hores
Visita al centre de treball de persones amb disminució psíquica d'Acudam a Vila-sana (Polígon Industrial de Vila-sana. C/ dels Colomers, 13. Vila-sana)

A les 13.00 hores
Col·locació de la primera pedra del projecte d'acolliment residencial per a persones amb discapacitat intel·lectual (C/ del Mestre Capell, 29. Mollerussa)

A les 16.30 hores
Signatura d'un conveni per a la construcció i la posada en funcionament d'un centre residencial per a la gent gran (Cooperativa d'Ivars. Plaça del bisbe Coll, 9. Ivars d'Urgell)
La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, acompanyada per la directora dels Serveis Territorials, Elena Cervera, visitarà diversos equipaments i projectes socials de la comarca del Pla d'Urgell, el proper diumenge 8 d'octubre. En concret, a les 12.00 hores, acudirà a Vila-sana, on visitarà el centre de treball de persones amb disminució psíquica de l'Associació Comarcal d'Urgell d'Ajuda al Minusvàlid (Acudam). Després, a les 13.00 hores, a Mollerussa, presidirà l'acte de cololocació de la primera pedra del projecte "El meu pis", d'acolliment residencial per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Ja a la tarda, a les 16.30 hores, a Ivars d'Urgell, la consellera Carme Figueras signarà un conveni per a la construcció i la posada en funcionament d'una residència, un centre de dia i un servei d'atenció domiciliària per a la gent gran que impulsaran al municipi el Departament de Benestar i Família, l'Ajuntament d'Ivars d'Urgell i la Cooperativa d'Ivars.