L'acte tindrà lloc al Pavelló Municipal d'Esports de Girona-Fontajau demà dimecres 11 d'octubre, a les 19.30 hores
La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, assistirà en representació del Govern de la Generalitat a la cerimònia inaugural de la vuitena edició dels Special Olympics-Lloret de Mar 2006, que tindrà lloc al Pavelló Municipal d'Esports de Girona-Fontajau, demà dimecres 11 d'octubre, a les 19.30 hores.

En aquest acte d'inauguració dels jocs també acompanyaran a la consellera: el secretari general de l'Esport, Manuel Ibern; el president dels Special Olympics de Catalunya, Francesc Martínez de Foix; el president d'honor del Comitè Olímpic Internacional, Joan Antoni Samaranch; l'alcaldessa de Girona, Anna Pagans; el president de la Diputació de Girona, Carles Páramo; i l'alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo.

Lloret de Mar (la Selva) acull aquesta edició dels Special Olympics de l'11 al 15 d'octubre, que comptaran amb la participació de 1.804 atletes i 497 entrenadors de 17 països. L'organització també ha previst la intervenció d'uns 1.000 voluntaris per garantir el funcionament dels jocs. La procedència dels esportistes inscrits és majoritàriament de Catalunya, però també de la resta d'Espanya i el món. En aquest sentit, l'organització ha convidat a participar a una vintena de països d'Europa, Àfrica i Sudamèrica.