-Visitarà diverses parades de roses d'entitats d'iniciativa social
- Lliurarà un llibre i una rosa a una anciana, dins de la campanya 'Sant Jordi, cap persona gran sense rosa' que promou l'associació 'Amics de la gent gran'
La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, assistirà el proper dilluns, 23 d'abril, a les 10,20h, a la tradicional recepció que ofereix el President de la Generalitat, José Montilla, al Palau de Pedralbes amb motiu de la Diada de Sant Jordi, patró de Catalunya. De camí cap al Palau, la Consellera saludarà el personal de les dues parades de roses que les entitats 'Oncolliga' i 'Integració social de menors' hauran instalolat en el passeig dels tilolers del Palau de Pedralbes.

Posteriorment, la Consellera es traslladarà al Palau Robert on, a les 12,15h, visitarà les parades de roses de l'associació cultural 'Runa Pacha' i de l'associació catalana 'La Llar' de l'afectat d'esclerosi múltiple.

Tot seguit, a les 12,40h, la consellera Capdevila visitarà les parades de roses que diverses entitats d'iniciativa social instalolen al Palau de la Generalitat (l'AMPA de l'escola-viver 'Castell de Sant Foix', 'Associació Tamettut', 'Dianova', Fundació privada tutelar 'Acidh', 'Gent Solidària', 'Lliga reumatológica catalana', 'Món Social' i 'Per l'altre cor cremat de Barcelona-ajut al quart mon').

Per últim, a les 13,10h, la Consellera es traslladarà al vestíbul del Gran Teatre del Liceu per participar en la campanya 'Sant Jordi, cap persona gran sense rosa' que organitza l'associació 'Amics de la Gent Gran' i, després de saludar els voluntaris i voluntàries de la campanya, es traslladarà al domicili particular d'una anciana per lliurar-li un llibre i una rosa.


ACTE:Recepció que ofereix el President de la Generalitat amb motiu de la Diada de Sant Jordi
DIA:23 d'abril
HORA:10,30
LLOC:Palau de Pedralbes - Avinguda Diagonal - Barcelona


ACTE:Visita a les parades de venda de roses d'entitats d'iniciativa social
DIA:23 d'abril
HORA:12,15h
LLOC:Palau Robert - Passeig de Gràcia 107 - Barcelona

ACTE:Visita a les parades de venda de roses d'entitats d'iniciativa social
DIA:23 d'abril
HORA:12,40h
LLOC:Palau de la Generalitat - Plaça Sant Jaume - Barcelona

ACTE:Participació a la campanya 'Sant Jordi, cap persona gran sense rosa' i lliurament d'un llibre i una rosa a una persona gran en el seu domicili particular
DIA:23 d'abril
HORA:13,10h
LLOC:Gran Teatre del Liceu - Rambles - Barcelona