El Departament de Benestar i Família ha invertit 5.726.000 euros en la construcció i equipament del centre
La consellera de Benestar i Familia, Carme Figueras, inaugurarà demà dimecres 4 d'octubre a les 10:35h la Residència de Gent Gran i Centre de Dia "Font Florida" al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona. Acompanyaran la consellera el regidor de Benestar Social de l'Ajuntament de Barcelona, Ricard Gomà; el president del districte de Sants-Montjuïc, Pere Alcober; la directora dels Serveis Territorials del Departament de Benestar i Família a Barcelona, Matilde de las Heras; així com el president de MUTUAM, Agustí Montal; i el director general de MUTUAM, Rafael Barba.

El departament de Benestar i Família ha invertit 5.726.000 euros en la construcció d'aquest equipament, que gestionarà l'empresa MUTUAM. La Residència té una capacitat per a 88 places, distribuïdes en 48 dormitoris individuals i 20 dobles. El Centre de Dia, de la seva banda, té una capacitat màxima de 30 usuaris.

La Residència de Gent Gran i Centre de Dia "Font Florida" és un edifici de tres plantes que ocupa una superfície de 3.944 m2. A la planta baixa hi ha, entre d'altres, una sala de reunions i els serveis de perruqueria, podologia, metge, psicòleg, teràpia ocupacional, infermeria, cuina, bugaderia, així com una sala de rehabilitació, l'aula taller i el patí-jardí. A les plantes primera i segona hi ha el menjador, la sala d'estar i les de visita i les habitacions.