Signaran el Llibre d'Honor del municipi i visitaran les instalolacions de la fundació Prodis i l'exposició sobre immigració del Mnactec
La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, i el ministre de Treball i Afers Socials, Jesús Caldera, visitaran Terrassa, demà dimecres 25 d'octubre. A les 12.30 hores, acudiran a l'Ajuntament de Terrassa, on seran rebuts per l'alcalde, Pere Navarro, i saludaran als portaveus dels grups municipals.

Tot seguit, a les 13.00 hores, la comitiva visitarà les instalolacions de Prodisminuïts Fundació Privada Terrassenca (Prodis), una entitat d'iniciativa social, sense ànim de lucre, destinada a l'assistència i la promoció integral de les persones adultes amb discapacitat psíquica, malaltia mental o paràlisi cerebral, legalment reconegudes. El seu àmbit de treball és prioritàriament a Terrassa i el Vallès Occidental.

Per acabar, a les 13.35 hores, es traslladaran al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNATEC), on visitaran l'exposició "Qui som. Terrassencs del segle XXI", una mostra centrada en els temes actuals de la immigració a la ciutat de Terrassa organitzada per l'ajuntament amb la col·laboració del museu. Després de la visita a l'exposició, s'atendrà als mitjans de comunicació.