La consellera lliurarà l'Ona d'Or del Xè Premi Cinematogràfic Família al director italià Gianni Amelio per la seva pelolícula "Las llaves de casa"
La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, clourà demà dissabte 16 de setembre la 2ª Mostra Internacional de Cinema sobre la Família promoguda per l'associació CinemaNet i el Grup d'Entitats Catalanes de la Família (GEC). L'acte tindrà lloc a les 12:00 hores al Caixaforum i acompanyaran la consellera el secretari de Famílies i d'Infància, Jaume Funes; el president del GEC, Daniel Arasa; i el president de CinemaNet, Lluís Josep Comeron.

Durant l'acte la consellera Figueras lliurarà l'Ona d'Or del Xè Premi Cinematogràfic "Família" al director italià Gianni Amelio per la pelolícula "Las llaves de casa" i participarà en l'homenatge que es farà a les famílies amb Discapacitats Intelolectuals.

De fet, la pelolícula guardonada narra el reencontre d'un pare amb el seu fill deficient al qual havia abandonat quan va néixer. El llargmetratge explica d'una manera tendra i humana la relació de convivència que s'estableix entre els dos. Aquests factors l'han fet mereixedora del guardó que atorga CinemaNet, entitat que promou els valors humans, familiars i educatius en el cinema i a través del cinema.