El nou centre atén les dones en situació de violència masclista, així com els seus fills i les seves filles que puguin tenir a càrrec
La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugura el nou Centre d'Intervenció Especialitzada (CIE) del Baix Llobregat per a l'atenció de les dones en situació de violència masclista, així com per als fills i les filles. L'acte, que també comptarà amb l'assistència de la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, i la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva.

En l'acte que també tindrà lloc a les instalolacions del nou centre, divendres 16 de març, a les 10.30 hores, també hi participarà l'alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Juan Antonio Vázquez Cortado, i comptarà amb la presència d'alcaldes i regidors dels municipis de la comarca del Baix Llobregat.

Els CIE ofereixen un conjunt de serveis que posa en funcionament el Departament d'Acció Social i Ciutadania a través de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de la Ciutadania. Des d'aquests centres s'ofereix informació, atenció i recuperació a les dones i els seus fills i les seves filles a càrrec que es trobin en situacions de violència masclista. Per dur a terme aquesta tasca, l'equip del centre està format per professionals dels àmbits de psicologia, treball social, educació social, dret i inserció laboral.

El CIE del Baix Llobregat és el segon centre d'aquestes característiques que ha posat en funcionament el Departament d'Acció Social i Ciutadania. El primer centre es va inaugurar a Salt (el Gironès) el mes de setembre de 2005. La previsió és obrir un centre a cadascuna de les demarcacions del territori català.