Drets Socials

La consellera Carme Capdevila inaugura el Centre d'Intervenció Especialitzada del Baix Llobregat

query_builder   14 març 2007 14:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila inaugura el Centre d'Intervenció Especialitzada del Baix Llobregat

El nou centre atén les dones en situació de violència masclista, així com els seus fills i les seves filles que puguin tenir a càrrec
La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugura el nou Centre d'Intervenció Especialitzada (CIE) del Baix Llobregat per a l'atenció de les dones en situació de violència masclista, així com per als fills i les filles. L'acte, que també comptarà amb l'assistència de la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, i la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva.

En l'acte que també tindrà lloc a les instalolacions del nou centre, divendres 16 de març, a les 10.30 hores, també hi participarà l'alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Juan Antonio Vázquez Cortado, i comptarà amb la presència d'alcaldes i regidors dels municipis de la comarca del Baix Llobregat.

Els CIE ofereixen un conjunt de serveis que posa en funcionament el Departament d'Acció Social i Ciutadania a través de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de la Ciutadania. Des d'aquests centres s'ofereix informació, atenció i recuperació a les dones i els seus fills i les seves filles a càrrec que es trobin en situacions de violència masclista. Per dur a terme aquesta tasca, l'equip del centre està format per professionals dels àmbits de psicologia, treball social, educació social, dret i inserció laboral.

El CIE del Baix Llobregat és el segon centre d'aquestes característiques que ha posat en funcionament el Departament d'Acció Social i Ciutadania. El primer centre es va inaugurar a Salt (el Gironès) el mes de setembre de 2005. La previsió és obrir un centre a cadascuna de les demarcacions del territori català.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia