Ales 10.00h. la Consellera visitarà la seu de l'Ajuntament de Roda de Ter
A les 10.30h, la Consellera inaugurarà l'ampliació de la residència Can Planoles.
A les 12.30h signarà un conveni amb l'Ajuntament de Sallent i seguidament visitarà la Resiència per a gent gran Sant Bernat
A les 16,15h. la Consellera signarà un conveni de col·laboració amb l'ajuntament de Santpedor
A les 17,30h. la Consellera visitarà les obres d'ampliació de la Residència i Centre de dia de grans disminuïts psíquics Julio Payàs
La consellera Capdevila visitarà el proper dissabte, 17 de març, les poblacions de Roda de Ter, Sallent i Santpedor on s'entrevistarà amb els alcaldes i altres membres dels consistoris i visitarà diversos equipaments socials.

A les 10.00h. la Consellera visitarà la seu de l'Ajuntament de Roda de Ter, on serà rebuda per l'alcalde, Jordi Serra, acompanyat de la regidora de Benestar i del regidor d'Urbanisme; després de signar en el llibre d'honor es traslladaran a la Residència Can Planoles(c/Residència 1de Roda de Ter) on, a les 10.30h, la Consellera inaugurarà l'ampliació de la residència, centre de dia i habitatges tutelats de la Fundació Privada Can Planoles.

A les 12.30h. (a la seu de l'Ajuntament de Sallent- c/Torres Amat, 26) la Consellera d'Acció Social i Ciutadania serà rebuda per l'alcaldessa, Mireia Cortés, i altres membre del consistori. Després de signar en el llibre d'honor, la Consellera i l'Alcaldessa signaran un conveni per l'estudi de viabilitat de la construcció d'una residència i centre de dia per a gent gran.

Seguidament la consellera Capdevila es traslladarà a la Residència Sant Bernat (c/Sant Bernat, 32 de Sallent) per a gent gran on, després de saludar l'equip directiu, el personal laboral i els residents, farà un recorregut per les instalolacions.

Per la tarda, a les 16.15h., la Consellera es traslladarà a l'ajuntament de Santpedor (Pl. Gran, 1) on serà rebuda per l'alcaldessa, Laura Vilagrà, i altres membres del consistori. Després de signar en el llibre d'honor, la Consellera i l'Alcaldessa signaran un conveni de cololaboració per a la construcció d'un centre de dia i residència per a gent gran, amb l'aportació d'un milió d'euros per part del Departament.

Seguidament, a les 17.30h., la Consellera Carme Capdevila inaugurarà, a Santa Maria de Comabella (Ctra. de Manresa a Santpedor Km. 4,4) les obres d'ampliació de la Residència i Centre de dia de grans disminuïts psíquics Julio Payàs. Es tracte d'un centre de titularitat del Departament que ha invertit més 919.000€ en les obres d'ampliació de places i reformes de les dependències de cuina i bugaderia.