ATarragona inaugurarà les obres d'ampliació de la llar-Residència Estela, per a persones amb discapacitat intelolectual
A Vilabella signa un conveni per un equipament social per a gent gran
Posteriorment inaugurarà el Centre especial de Treball a Reus
El proper divendres, dia 30 de març, a les 16.00h, la Consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, acompanyada pel director dels Serveis Territorials de Tarragona, Jordi Tous, inaugurarà les obres d'ampliació de 17 noves places de la llar-residència Estela de la Fundació Estela, que acull persones amb discapacitat intelolectual (Carretera de Valls s/n. de Tarragona)

Posteriorment, a les 17,15h, la Consellera Capdevila es traslladarà a l'ajuntament de Vilabella, on serà rebuda pel seu alcalde, Jesús Aubia, i altres membres del Consistori. A la seu de l'Ajuntament (carrer d'Avall, 3), la Consellera i l'Alcalde signaran un conveni de cololaboració per a la construcció d'un equipament dins Pla rural d'atenció social (Prats) per apropar i facilitar l'accés als recursos socials per a les persones grans que viuen en zones rurals o semirurals.

En acabat, a les 18,15h, la consellera d'Acció Social inaugurarà a Reus (Polígon Agro Reus s/n.) la nova nau del Centre Especial de Treball Baix Camp que aten més de 300 persones amb discapacitat intelolectual de l' Associació de Pares de Minusvàlids del Baix Camp. Les obres de construcció i adequació d'aquesta nau de treball han estat finançada en un 57% pel departament d'Acció Social i Ciutadania.