La consellera també té previst visitar la Residència de Gent Gran i Centre de Dia del municipi on presentarà el projecte de reforma i ampliació

Després també visitarà Arbeca, on realitzarà una conferència sobre 'patriotisme social' i visitarà la Residència de Gent Gran
La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà l'ampliació i la reforma del Casal de Gent Gran de les Borges Blanques, demà divendres 20 d'abril, a les 16.30 hores. La consellera visitarà les instalolacions acompanyada de l'alcaldessa del municipi, Carme Benet; el president del Consell de Govern del Casal, Joan Josa; i la resta representants polítics del municipi i la comarca i de membres de la junta de govern del casal.

Les obres de reforma i ampliació del Casal de Gent Gran de les Borges Blanques han suposat una inversió per part de la Generalitat de Catalunya de 1.299.870 euros, dels quals 1.152.732 han estat dedicats a les obres de construcció i 147.075 euros per a l'equipament de l'edifici. Amb la reforma s'hi ha ampliat la sala d'usos múltiples, incorporant un escenari i uns espais de magatzem. També s'hi han ampliat els espais amb l'adaptació de les terrasses com a zones practicables de l'edifici.

Tot seguit, a les 17.15 hores, la consellera Carme Capdevila també té previst visitar la Residència de Gent Gran i Centre de Dia de les Borges Blanques, on presentarà el projecte d'ampliació i reforma de l'edifici, on realitzaran obres per a l'ampliació d'espais per a la realització de serveis assistencials per un pressupost de licitació de l'execució de l'obra de 531.970 euros.

A les 18.20 hores, la consellera Carme Capdevila es desplaçarà a Arbeca, on serà rebuda per l'alcaldessa, Ramona Barrufet, i realitzarà una conferència sobre "patriotisme social". A les 19.30 hores, visitarà la Residència de Gent Gran del municipi.