La consellera Capdevila inaugura el centre de dia per a gent 'Verdum' de Barcelona

El Departament d'Acció Social ha invertit en les obres i equipament del centre més de 563.000 €
La Consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el dimarts 13 de març el centre de dia per a gent gran 'Verdum' de Barcelona; a l'acte assistiran també alts càrrecs del Departament i representants de l'Ajuntament de Barcelona i de Mútuam, entitat gestora del centre.

El centre de dia per a gent gran 'Verdum' té una capacitat de 30 places i el cost de les obres i equipament ha estat de 563.757,88€. La titularitat del centre correspon a l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials del Departament d'Acció Social, i la gestió està delegada a l'entitat Mútuam.

El centre té 632m2 construïts en uns locals cedits per Incasol i distribuïts en dues plantes (baixa i soterrani) amb un pati enjardinat. Compta, entre altres, amb els espais següents: sala d'acolliment i de control, banys geriàtrics, despatxos d'atenció especialitzada, menjador, administració i magatzem .

Els centres de dia són serveis diürns i d'assistència a les activitats de la vida diària per a persones grans amb dependència, per tal de mantenir la persona en el seu entorn habitual, tot treballant per la seva autonomia, i proporcionar suport a la seva família.