El Consell Executiu ha aprovat avui el nomenament de Carolina Homar Cruz com a nova Directora General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) del departament de Benestar i Familia, en substitució de Imma Perez. La nova directora de la DGAIA va néixer a Barcelona el 1964, és Diplomada en treball social per la Universitat de Barcelona.
El Consell Executiu ha aprovat avui el nomenament de Carolina Homar Cruz com a nova Directora General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) del departament de Benestar i Familia, en substitució de Imma Perez.

La nova directora de la DGAIA, Carolina Homar Cruz, va néixer a Barcelona l’any 1964. És Diplomada en treball social per la Universitat de Barcelona. Ha treballat, principalment, per tres organitzacions. En primer lloc, l’Escola Universitària de treball social de Mallorca, entre 1985 i1987, en l’equip d’investigació social encarregat de la elaboració del pla d’acció social de Mallorca per encàrrec del Consell Insular.

D’altra banda, ha exercit com a Directora dels programes socials, ocupacionals, de medi ambient, de formació i de voluntariat de la Creu Roja de Catalunya. Des de 2003 i fins l’actualitat, ha estat la secretària executiva de la Taula d’entitats del tercer sector social de Catalunya, plataforma sectorial que agrupa a 2.000 entitats socials de Catalunya.

En l’àmbit de la consultoria, ès sòcia directora de la consultora Impuls al Benestar que desenvolupa treballs de consultoria, formació i gestió en l’àmbit social per a entitats del tercer sector i per administracions públiques. En el camp polític, ha estat regidora de serveis socials de l’Ajuntament de Barcelona i diputada provincial de joventut a la Diputació de Barcelona en el període 1991-1995.