La Residència tindrà una capacitat màxima de 90 places i cada Centre de Dia podrà atendre un màxim de 30 persones usuàries

Els equipaments ajudaran a equiparar Barcelona als paràmetres europeus quant a places de residència i centre de dia per a gent gran
El Govern de la Generalitat impulsarà la construcció d'una Residència i dos Centres de dia per a gent gran a la ciutat de Barcelona. Aquests centres s'edificaran als districtes de l'Eixample i Sant Andreu i serviran per donar resposta a la necessitat d'equipaments d'aquestes característiques al municipi. Barcelona és una de les ciutats que registra una de les ràtios més baixes quant a places de residència i centres de dia per a gent gran. El Govern d'Entesa vol resoldre aquest dèficit i donar compliment a l'objectiu d'equiparar la capital catalana als paràmetres europeus.

La Residència i un dels Centres de dia s'ubicaran en uns terrenys cedits gratuïtament per l'Ajuntament de Barcelona al número 7-9 del carrer Augusto César Sandino del districte de Sant Andreu. La Residència tindrà una superfície de 4.800 m2 construïts, una capacitat màxima en nombre de llits de 90 places, i suposarà una inversió aproximada de 7,5 milions d'euros. El Centre de dia, de la seva banda, podrà atendre un màxim de 30 persones usuàries.

El segon Centre de Dia s'instal·larà en tres locals també cedits gratuïtament per l'Ajuntament de Barcelona a la planta baixa del carrer Marquès de Campo Sagrado núm. 31-33 i 35, i Ronda de Sant Pau, núm 43-45. L'equipament suposarà una inversió aproximada de 705.000 euros i permetrà atendre un màxim de 30 persones.