Drets Socials

El Departament de Benestar i Família participa en la Mostra Cívica d'Ulldecona i promou un intercanvi cultural amb Perpinyà

Amb motiu de les festes del municipi actuaran conjuntament el Cor Coral de Perpinyà i la Banda de Música d'Ulldecona

query_builder   14 octubre 2005 12:30

event_note Nota de premsa

El Departament de Benestar i Família participa en la Mostra Cívica d'Ulldecona i promou un intercanvi cultural amb Perpinyà

Amb motiu de les festes del municipi actuaran conjuntament el Cor Coral de Perpinyà i la Banda de Música d'Ulldecona

El Departament de Benestar i Família, a través de la Direcció General d’Actuacions Comunitàries i Cíviques, participa en les festes d’Ulldecona (el Montsià) que s’inicien avui divendres, 14 d’octubre, i s’allargaran amb activitats i espectacles durant tot el cap de setmana. Amb motiu d’aquestes festes, el Departament de Benestar i Família i l’Ajuntament d’Ulldecona han organitzat l’actuació conjunta del Cor Coral de Perpinyà, dirigit per Germinal Monge, i de la Banda de Música d’Ulldecona, dirigida per Sergi Tortajada.

Abans d’aquesta actuació, que tindrà lloc a l’Església Parroquial, el proper diumenge 16 d’octubre, a les 17 hores, està prevista la realització d’una visita a Ulldecona i un dinar de germanor, en què hi participaran: el subdirector general d’Associacionisme i Voluntariat, Jaume Forés; el director dels Serveis Territorials de Benestar i Família a les Terres de l’Ebre, Ismael Piñas; un representant de la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Perpinyà; i un representant de la Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà.

L’actuació del Cor Coral de Perpinyà a Ulldecona forma part d’un programa de foment de coneixement i intercanvi en l’àmbit de l’associacionisme i el voluntariat que promou el Departament entre el Principat de Catalunya i la Catalunya Nord. Dintre d’aquest programa d’intercanvi, està previst que la Banda de Música d’Ulldecona es traslladi a Perpinyà, coincidint amb el Fòrum d’Entitats que organitza l’ajuntament el proper mes de gener.

D’altra banda, el Departament, mitjançant la Subdirecció General d’Associacionisme i Voluntariat, també participarà en la primera Mostra Cívica d’Ulldecona que s’organitza amb motiu de les festes. Aquesta mostra que promou l’Ajuntament d’Ulldecona tindrà lloc al pavelló cobert multiusos del Palau Firal, el dimarts 18 d’octubre, de 10 a 20 hores, i compta amb la participació d’entitats, organitzacions i col·lectius locals.

En aquesta mostra, el Departament comptarà amb un estand propi en què s’hi presentaran els diferents serveis que presta en l’àmbit de l’associacionisme i el voluntariat, coma ara: al portal a internet de la Xarxa Associativa i de Voluntariat de Catalunya, Xarxanet.org.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia