L'Ajuntament de Lleida i els consells comarcals de la demarcació signaran els protocols addicionals per a l'any 2007

La consellera també té previst visitar l'ajuntament i la Llar de Jubilats de Seròs i el Centre Cívic "La Mariola" de Lleida
La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà l'acte de signatura dels protocols addicionals per a l'any 2007 dels convenis marc subscrits amb l'Ajuntament de Lleida i els consells comarcals de la demarcació en matèria de serveis socials, en un acte que tindrà lloc a la seu de la delegació territorial del govern de la Generalitat a Lleida, demà divendres 20 d'abril a les 13.00 hores.

En l'acte de signatura hi participaran: l'alcalde de Lleida i els presidents dels consells comarcals de l'Alt Urgell, l'Alta Ribagorça, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Pla d'Urgell, la Segarra, el Segrià, el Solsonès i l'Urgell. A l'acte també hi participarà el delegat del govern de la Generalitat a Lleida, Jaume Gilabert; el director dels Serveis Territorials del departament a Lleida, Carles Vega; i el delegat territorial del govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran, Víctor Òrrit.

Abans de l'acte de signatura, a les 10.30 hores, la consellera Carme Capdevila té previst visitar l'ajuntament i la Llar de Jubilats de Seròs (el Segrià). I a les 12.00 hores el Centre Cívic "La Mariola" de Lleida (el Segrià).