L'acte coincideix amb la celebració del centenari del centre residencial per a la gent gran del Redós de Sant Josep i Sant Pere
La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, presidirà demà divendres, 30 de juny, a les 12 hores, l'acte de cololocació de la primera pedra del centre residencial per a la gent gran de la Fundació Redós de Sant Josep i Sant Pere, a Sant Pere de Ribes (el Garraf). Tot seguit, hi hauran els parlaments del president del Patronat de la Fundació, Lluís Moner; l'alcalde de Sant Pere de Ribes, Josep Antoni Blanco; i la consellera de Benestar i Família, Carme Figueras.

Aquestes obres consistiran en la construcció d'un edifici adjacent a l'actual, d'acord amb el projecte que compta amb el suport del Departament de Benestar i Família i l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes. També està prevista la rehabilitació de l'edifici actual per millorar les instalolacions i ampliar els serveis que s'ofereixen.

L'acte de cololocació de la primera pedra d'inici de les obres coincideix amb la celebració del centenari de la residència Redós de Sant Josep i Sant Pere. Per aquest motiu, la consellera Carme Figueras lliurarà un obsequi a la Fundació.