També signarà el Llibre d'Honor del municipi, presentarà el projecte de climatització del centre cívic "Riera Bonet" i anunciarà la cogestió d'aquest equipament
La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, visitarà Molins de Rei, demà dimecres 24 d'octubre a la tarda. A les 17.30 hores, serà rebuda per l'alcalde Iván Arcas i els membres del consistori. Tot seguit es traslladaran a l'alcaldia, on la consellera signarà el Llibre d'Honor del municipi.

Després, la consellera i l'alcalde signaran un conveni de cololaboració per a la construcció i la posada en funcionament d'una residència assistida i centre de dia per a la gent gran.

En acabar l'acte de signatura del conveni, cap a les 18.30 hores, la consellera Carme Figueras i l'alcalde Iván Arcas es traslladaran al Centre Cívic "Riera Bonet" (carrer de la Còrdia, 5) on, acompanyats pel director general d'Actuacions Comunitàries i Cíviques, Ricard Armengol, realitzaran l'explicació tècnica del projecte de climatització del centre. La consellera i l'alcalde també tenen previst realitzar l'anunci de la cogestió d'aquest equipament per part del Departament i l'Ajuntament.