La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, visitarà diversos equipaments socials de Tossa de Mar (la Selva) el proper divendres 13 d'octubre, durant el matí. Aquesta visita la realitzarà acompanyada per la directora dels Serveis Territorials de Girona, Pepa Celaya.

L'atenció als mitjans de comunicació es realitzarà a l'ajuntament del municipi, a les 11.00 hores, on serà rebuda per l'alcaldessa, M. Pilar Mundet, i altres membres de la corporació municipal, i signarà el Llibre d'Honor.

Tot seguit, la consellera Carme Figueras té previst visitar la Casa Zügel, on s'estan construïnt habitatges assistits de lloguer per a gent gran amb residència habitual al municipi. Després, la comitiva es traslladarà a la Casa del Mar, equipament del Departament de Benestar i Família, on saludarà els membres de la nova junta de la Llar de Jubilats. Finalment, acudirà a la Residència Geriàtrica i Centre de Dia de Tossa, on visitarà les instalolacions i, al costat de l'alcaldessa de Tossa de Mar, realitzarà un parlament.