Drets Socials

Carme Figueras visita diversos equipaments de Tossa de Mar i signa al llibre d'honor del municipi

query_builder   11 octubre 2006 16:51

event_note Nota de premsa

Carme Figueras visita diversos equipaments de Tossa de Mar i signa al llibre d'honor del municipi

La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, visitarà diversos equipaments socials de Tossa de Mar (la Selva) el proper divendres 13 d'octubre, durant el matí. Aquesta visita la realitzarà acompanyada per la directora dels Serveis Territorials de Girona, Pepa Celaya.

L'atenció als mitjans de comunicació es realitzarà a l'ajuntament del municipi, a les 11.00 hores, on serà rebuda per l'alcaldessa, M. Pilar Mundet, i altres membres de la corporació municipal, i signarà el Llibre d'Honor.

Tot seguit, la consellera Carme Figueras té previst visitar la Casa Zügel, on s'estan construïnt habitatges assistits de lloguer per a gent gran amb residència habitual al municipi. Després, la comitiva es traslladarà a la Casa del Mar, equipament del Departament de Benestar i Família, on saludarà els membres de la nova junta de la Llar de Jubilats. Finalment, acudirà a la Residència Geriàtrica i Centre de Dia de Tossa, on visitarà les instalolacions i, al costat de l'alcaldessa de Tossa de Mar, realitzarà un parlament.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia