Drets Socials

Benestar treu a adjudicació 56 habitatges de lloguer de protecció oficial a Sant Sadurní d'Anoia

Les sollicituds podran presentar-se fins el 24 de març

query_builder   15 març 2006 17:45

event_note Nota de premsa

Benestar treu a adjudicació 56 habitatges de lloguer de protecció oficial a Sant Sadurní d'Anoia

Les sollicituds podran presentar-se fins el 24 de març

El Departament de Benestar i Família, a través de la Direcció General d’Actuacions Comunitàries i Cíviques, ha obert la convocatòria per a la presentació de sol·licituds per l’adjudicació de 56 habitatges al municipi de Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès), de protecció oficial en règim de lloguer, promoguts per l’Institut Català del Sòl.

Aquesta promoció està distribuïda entre quatre escales situades als números 45; 47-49; 51-53 i 55-57 de l’Avinguda Francesc Macià. Totes les escales tenen planta baixa (dos habitatges cadascuna) i tres plantes altes (quatre habitatges cadascuna). Dels 56 habitatges hi ha 6 de 3 habitacions, 40 de 2, i 10 d’una. A més, dos dels 56 habitatges són adaptats per a persones amb mobilitat reduïda que acreditin la necessitat d’un pis d’aquestes característiques.

La superfície dels habitatges oscil·la entre els 40 i els 60 m2 i el preu del lloguer entre els 132 i els 227 euros mensuals. Tots els pisos tenen també assignat l’ús exclusiu d’una plaça d’aparcament.

Els requisits per accedir a la promoció són, entre altres, que cap de les persones de la sol·licitud siguin propietàries de cap habitatge; que l’habitatge que s’adjudiqui es destini a residència habitual, que s’acreditin uns ingressos superiors a 6.000 € l’any 2004 i iguals o inferiors a 5,5 vegades l’IPREM en el còmput anual del 2004. El barem de puntuació també tindrà en compte, entre d’altres, l’edat dels demandants; l’empadronament a Sant Sadurní; si els sol·licitants són famílies monoparentals; o si s’és víctima de la violència domèstica.

Els impresos de sol·licitud i la documentació informativa estaran a disposició de les persones interessades a l’ajuntament de Sant Sadurní, on també es podran presentar. Així mateix es poden obtenir els impresos i tota la informació a l’adreça www.gencat.net/benestar, i es poden presentar a les oficines del Departament de Benestar i Família. El termini de presentació de les sol·licituds és fins el 24 de març.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia