Drets Socials

Carme Figueras presideix la cololocació de la primera pedra del casal de gent gran Sant Pere Nord

query_builder   18 setembre 2006 11:55

event_note Nota de premsa

Carme Figueras presideix la cololocació de la primera pedra del casal de gent gran Sant Pere Nord

L'execució d'aquestes obres de construcció d'un nou edifici compten amb un pressupost de dos milions d'euros per part de la Generalitat
La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, presidirà l'acte de cololocació de la primera pedra del futur casal de gent gran i ludoteca del barri de Sant Pere Nord de Terrassa (Vallès Occidental) acompanyada de l'alcalde Pere Navarro. L'acte tindrà lloc als terrenys ubicats a la rambla de Francesc Macià amb el carrer de Roig i Ventura, el dimarts 19 de setembre, a les 17:30 hores.

L'execució d'aquestes obres de nova construcció compten amb un pressupost de dos milions d'euros per part de la Generalitat per a la realització d'un projecte d'edifici aïllat de planta semisoterrada, planta baixa i planta pis, amb un total de 1.653m2 construits. El nou Casal tindrà, entre altres espais distribuits en les diverses plantes, una sala polivalent, una cuina-cafeteria, una sala TV-escenari-camerino i una zona ludoteca, gimnàs, vestidors i lavabos; 2 aules taller, una sala de lectura, una aula informàtica, 2 despatxos pels professionals, una sala de reunions, i servei de podologia, perruqueria-barberia.

Les obres s'iniciaran el proper mes d'octubre i es preveu que finalitzin en uns 12 mesos.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia