L'execució d'aquestes obres de construcció d'un nou edifici compten amb un pressupost de dos milions d'euros per part de la Generalitat
La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, presidirà l'acte de cololocació de la primera pedra del futur casal de gent gran i ludoteca del barri de Sant Pere Nord de Terrassa (Vallès Occidental) acompanyada de l'alcalde Pere Navarro. L'acte tindrà lloc als terrenys ubicats a la rambla de Francesc Macià amb el carrer de Roig i Ventura, el dimarts 19 de setembre, a les 17:30 hores.

L'execució d'aquestes obres de nova construcció compten amb un pressupost de dos milions d'euros per part de la Generalitat per a la realització d'un projecte d'edifici aïllat de planta semisoterrada, planta baixa i planta pis, amb un total de 1.653m2 construits. El nou Casal tindrà, entre altres espais distribuits en les diverses plantes, una sala polivalent, una cuina-cafeteria, una sala TV-escenari-camerino i una zona ludoteca, gimnàs, vestidors i lavabos; 2 aules taller, una sala de lectura, una aula informàtica, 2 despatxos pels professionals, una sala de reunions, i servei de podologia, perruqueria-barberia.

Les obres s'iniciaran el proper mes d'octubre i es preveu que finalitzin en uns 12 mesos.