-El Departament ha invertit més d'11 milions d'euros en les obres de remodelació, que s'han realitzat en quatre fases
- El centre comptarà amb 201 places residencials, en habitacions individuals o dobles
La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà demà dimarts, 17 d'abril, les obres de reforma i reconversió de la residència de gent gran 'Puig d'en Roca' de Girona. També assistiran a l'acte el Delegat territorial del Govern, Jordi Martinoy, i el Director dels serveis territorials del Departament, Josep Viñas, entre altres alts càrrecs del Departament.

Les obres de remodelació, iniciades el 2002, de la Residència Puig d'en Roca s'han dut a terme en quatre fases, per tal d'interferir el mínim possible en la vida diària dels residents. El cost de les obres, maquinària i equipaments ha estat de 11.378.130 €. Les obres han permès millorar els serveis directes a la gent gran, s'han ampliat els espais generals, s'han reestructurat i millorat les comunicacions i s'han creat nous banys adaptats; també s'han renovat completament els serveis de cuina i bugaderia; així mateix s'han adequat les habitacions per tal que les persones que hi viuen puguin disposar còmodament de les seves pertinences i, alhora, les grues i les lliteres tinguin l'espai suficient per la seva mobilitat, per això s'ha passat de 244 places a les actuals 201 en habitacions individuals o dobles, suprimint-se les habitacions de places múltiples.

Aquesta remodelació facilitarà i millorarà l'atenció a les persones, el desenvolupament de la seva vida diària i les condicions de treball dels professionals del centre.