El departament i l'ajuntament cooperaran en el finançament de la construcció i la posada en funcionament dels nous equipaments que construirà la Fundació Hospital de Figueres
La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, i l'alcalde de Figueres i president de la Fundació Hospital de Figueres, Joan Armangué i Ribas, signaràn un conveni del cololaboració per a la construcció i la posada en funcionament d'una residència per a persones grans amb dependència de 92 places i centre de dia i un casal de gent gran.

L'acte, que tindrà lloc a l'Ajuntament de Figueres, dimecres 11 d'octubre, a les 17.30 hores, servirà per fixar un document en el qual l'ajuntament es compromet a la cessió d'un solar de 4.643 metres quadrats, situat entre l'avinguda de Carles Fages de Climent, el carrer de Ponent i la plaça de Josep Pallach, perquè la Fundació Hospital de Figueres contrueixi els equipaments. El departament i l'ajuntament cooperaran en el finançament de la construcció i la posada en funcionament dels equipaments.

El conveni també deixa constància que la Fundació Hospital de Figueres posarà a disposició del departament un mínim del 80% de les places de residència assistida en règim de places cololaboradores o d'altres formes de concert que es puguin establir, i a disposició de l'ajuntament el 5% de les places de residència assistida. Pel que fa al Casal de la Gent Gran oferirà els serveis de centre de dia i de centre cívic, per a donar suport als equipaments per a la gent gran del seu entorn.