La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, visitarà el proper dissabte 31 de març les Terres de l'Ebre acompanyada pel director dels serveis territorials del Departament, Ismael Piñas. La consellera aprofitarà la seva estada per inaugurar un residència i Centre de dia i un Casal per a la gent gran.

A les 10:30h, la consellera visitarà la seu de l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, on serà rebuda per l'alcalde, Miquel Alonso, acompanyat per la regidora de Benestar Social i altres membres del Consistori. A les 11:00h, després de signar al Llibre d'Honor de l'Ajuntament, la consellera inaugurarà la Residència per a gent gran Onada Golden Beach.

Seguidament la consellera es traslladarà a Deltebre on, a les 12:45h, serà rebuda per l'alcalde, Jordi Casanova, acompanyat del regidor de Serveis Socials i la regidora de Joventut. La consellera signarà al Llibre d'Honor i posteriorment, a les 13:15h, visitarà les obres dels Bucs de Música. A les 13:40h, la consellera Capdevila visitarà també les obres de la futura Residència per a gent gran l'Onada.

Per la tarda, a les 16:30h, la consellera d'Acció Social i Ciutadania es traslladarà a l'Aldea, on serà rebuda per l'alcalde, Daniel Andreu i la regidora de Benestar Social. Després de signar al Llibre d'Honor de l'Ajuntament, a les 17:05h, la consellera inaugurarà el Casal de gent gran de la localitat.