El Departament de Benestar i Família construirà una ludoteca a Lleida després que el Govern ha acceptat la cessió de tres locals situats a la planta baixa del bloc número 2 d’un immoble situat al número 19 del carrer del Segrià.

Els locals són propietat de Servihabitat SA. La construcció d’aquesta ludoteca forma part d’un paquet d’inversions aprovat ahir pel Govern a través del qual es destinaran més de 27 milions d’euros a la construcció de nous equipaments cívics i socials arreu del país.

Les ludoteques són uns equipaments especialitzats en el joc i la joguina, adreçats a infants i joves de 5 a 16 anys, que tenen com a objectiu principal la participació en el desenvolupament integral de la persona, intensificant la relació entre els infants, i també la relació d’aquests i els adults.

Com a equipaments especialitzats atenen als usuaris individuals i als col·lectius (escoles, entitats de lleure, etc.). Les entitats poden visitar i gaudir de l’equipament o rebre assessorament tècnic sobre educació a través del joc.