El Departament de Benestar i Família destinarà 6.400.000 d’euros els pròxims 3 anys per a la construcció de la Residència i Centre de Dia per a Gent Gran de Flix. Benestar també invertirà 1.740.000 euros en la construcció del Casal Cívic Camp Clar de Tarragona.

Aquestes dues inversions formen part de l’acord aprovat ahir pel Govern per destinar més de 27 milions d’euros a la construcció de nous equipaments cívics i socials arreu del país.

La residència és un equipament que permetrà atendre aquelles persones grans que no tenen un grau d’autonomia suficient per fer les activitats de la vida diària, necessiten atenció i supervisió constants, i tenen unes circumstàncies socioafamiliars que requereixen que la residència substitueixi la llar.

El centre de dia, de la seva banda, s’adreça a persones grans que necessiten organització, supervisió i assistència en les activitats de la vida diària i té com a finalitat complementar l’atenció pròpia de l’entorn familiar.

Els casals cívics, finalment, són equipaments de dinamització sociocultural que tenen com a finalitat la promoció del civisme i la col·laboració amb el teixit associatiu.