Aquest dijous el secretari general d'Acció Social i Ciutadania, Jordi Rustullet, ha presentat el nou director dels Serveis Territorials del departament a les Terres de l'Ebre, Adam Tomàs i Roiget. Tomàs relleva l'anterior delegat, Ismael Piñas.

El nou delegat, Adam Tomàs, va néixer a Amposta, l’1 de febrer de 1972; és Enginyer Industrial per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials de Terrassa (UPC), especialitat mecànica, completat amb diversos cursos de electricitat i electrònica, càlculs d’estructura, i d’altres. És professor de secundària, especialitat en Organització i Projectes de Fabricació Mecànica, i ha treballat com a professor en diversos IES, acadèmies i col•legis de les Terres de l’Ebre; també ha treballat com a Enginyer Industrial en diverses empreses públiques i privades.

La seva trajectòria institucional va començar l’any 1999, com a independent a la candidatura d’ERC-EA per les eleccions municipals d’Amposta. El 2001 s’incorpora a ERC com a militant, i des del 2002 és secretari de Política Municipal de la Secció Local d’Amposta d’ERC. Així mateix des del 2003 és regidor per ERC-EA a l’Ajuntament d’Amposta en les comissions de Sanitat, Benestar i Família, Ensenyament i Estudis Universitaris, Cultura, Joventut, Esports, Mitjans de comunicació i Noves tecnologies.

És membre de la junta d’APASA (Associació de Famílies amb Disminuïts Psíquics de la Comarca del Montsià) i representant en aquest centre del grup municipal ERC-EA; també és membre del Consell Escolar Municipal de la ciutat d’Amposta.