La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i el representant legal de la Fundació Privada Carmen i María José Godó, Manuel Morillo, han signat aquesta tarda un conveni de col·laboració per impulsar aquest 2007 una campanya institucional de difusió i promoció de l'acolliment familiar.

Els objectius de la campanya seran donar a conéixer el recurs de l'acolliment, promoure'l i oferir un espai d'interacció i recolzament entre les famílies acollidores. També servirà per donar a conéixer la realitat dels nens i nenes acollits, a les famílies acollidores així com el suport i el treball professional que es desenvolupa al llarg del procés d'acoliment.

L'Institut Català de l'Acolliment i l'Adopció (ICAA) del Departament d'Acció Social i Ciutadania serà l'organisme encarregat de l'execució i organització de la campanya i la Fundació aportarà 300.000 euros per a la seva realització.

El conveni s'emmarca en la voluntat del Departament d'Acció Social de fomentar el dret dels infants a tenir una família i, per tant, a promoure l'acolliment simple en família aliena i l'acolliment preadoptiu com a mesura per atendre adequadament les necessitats del menor. Després de la signatura del conveni, la consellera Carme Capdevila ha agraït "l'esforç, el compromís i la contribució de la Fundació a la tasca de difusió i promoció de l'acolliment familiar".